miércoles, 1 de agosto de 2012

Empezamos!!



Hola, 

Somos Laura y Anna, dos hermanas apasionadas de la moda. Después de seguir infinitos blogs  y de tener más claro que la moda es una forma de vivir, de la cual nos sentimos parte, hemos decidido iniciar este proyecto para transmitiros que significa para nosotras el saber estar y la elegancia en cada situación. Todo esto traducido con las formas, colores y tejidos que nos proporciona este fantástico mundo que es la moda. Nos gusta seguir las tendencias pero también apostamos por sacar el máximo partido de la ropa de otras temporadas, de la ropa vintage y de saber como llevar una misma pieza en diferentes ocasiones.

Post tras posts, iréis descubriendo nuestro lado más rompedor así como el más clásico en función de la intención, el sitio y el momento donde lucir el look. Veremos como simplemente cambiando los complementos, podemos dar un estilo muy diferente a cada prenda, os enseñaremos qué ropa se adapta mejor a cada silueta y como potenciar al máximo aquella parte que más nos gusta de nuestro cuerpo y disimular la que no nos gusta tanto. Comprobaremos que vestir como una celebrity no tiene porqué resultar caro y que podemos clonar su estilo con las marcas más económicas. 

Bien, esperamos aportaros una forma diferente de reinterpretar las tendencias y la moda en general y, si se da el caso, resolver las dudas que os puedan surgir.

Vamos! 

Laura y Anna

Hola, 

Som la Laura i l’Anna, dues germanes apassionades de la moda. Després de seguir infinits blogs i de tenir més clar que la moda és una manera de viure,de la qual ens sentim part, hem decidit engegar aquest projecte per tal de fer-vos arribar què significa per nosaltres el saber estar i l’elegància a cada situació. Tot això traduït amb les formes, els colors i els teixits que ens proporciona aquest fantàstic món que és la moda. Ens agrada seguir les tendències però també apostem per treure el màxim partit de la roba d’altres temporades, de la roba vintage i de saber com portar una mateixa peça en diferents ocasions.

Post rere post anireu descobrint tant el nostre costat més trencador com el més clàssic depenent de la intenció, del lloc i del moment on lluir el look. Veurem com simplement canviant els complements podem donar un estil molt diferent a cada peça, us ensenyarem quina roba s’adapta millor a cada silueta i com potenciar al màxim la part que més ens agrada del nostre cos i dissimular aquella que no ens agrada tant. Comprovarem que vestir com una celebrity no té perquè resultar car i que podem clonar el seu estil amb les marques més econòmiques. 
Bé, esperem aportar-vos una manera diferent de reinterpretar les tendències i la moda en general i, si és el cas, resoldre els dubtes que pugueu tenir.
Som-hi!

Laura i Anna



Hello,
We are Laura and Anna, two fashion victim sisters. After following many fashion blogs and realize that fashion is a lifestyle, which we feel as a part, we have decided to start this project in order to show you that mean the elegance in every situation. All of this translated by the shapes, colors and fabrics that gives us this fantastic world that is fashion. We like follow the tendency but also we use the past seasons clothing and combine it with the present clothes.  We like use the same dress with different accessories depending on the occasion.
Post after post we will discover our modern or classic style, depending on the occasion, the intention and the time to use the look. We will learn how simply changing some accessories we can have a very different look. We will show you which clothes are better to stand out a part of our body or dissimulate another one. We will dress as a celebrity with cheaper clothes.
Well, we hope to bring you a different way of reinterpreting the fashion and trends, also if it is necessary, resolve any questions that you may have.
Let’s go! 

Laura & Anna

4 comentarios:

  1. Muchas felicidades chicas! Ya era hora que enseñaseis al mundo vuestros buen gusto en el vestir! Seguro que las que no sabemos tanto aprenderemos muchas cosas!!
    Besos a las dos!

    ResponderEliminar
  2. Felicitacions per la ideia!!!! se que teniu molt bon gust i segur que seran uns bons consells per les que no som molt bones en aquest tema.
    Petonets

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràciies Montse!
    Esperem que t'agradin els posts que posarem cada dia i que les idees que exposem et resultin molt útils!
    Be Cool My Friend

    ResponderEliminar
  4. Molta sort noies, segur que aquest acaba sent un blog indispensable dins la meva llista.
    Gemma

    ResponderEliminar