lunes, 18 de febrero de 2013

El día que conocimos a Celia Vela

Hola chicas!
Como publicamos en Twitter e Instagram, el viernes visitamos la tienda-estudio de la diseñadora Celia Vela. Celia Vela es una diseñadora catalana afincada en Figueres, donde tiene su taller y estudio. Cada uno de sus diseños refleja su feminidad y elegancia dando como resultado sofisticadas creaciones que visten a la mujer actual en cada una de sus facetas.
Fue fabuloso poder ver, tocar y ponernos los diseños de la colección que presentó hace solo unos días en la 080 bcn fashion, desfile al cual asistimos, podéis verlo aquí. Celia Vela nos hizo sentir como en casa, nos explicó el proceso de elaboración de cada una de las piezas. Es admirable ver el meticuloso trabajo que realiza su equipo en cada fase del proceso! Las piezas son únicas y muy versátiles. Desde la 080 bcn fashion, hasta el salón Atmosphere de la Semana de los Creadores de París, el reconocimiento a su trabajo no conoce fronteras, tiene tienda en Tokio, donde es admirada por la feminidad de sus colecciones.
Gracias Celia por tus atenciones, por tu sencillez y por tu fuerza, tienes un talento innato y una energía inacabable. Un beso muy fuerte!











Hola noies!
Tal i com vam publicar a Twitter i Instagram, el divendres vam visitar la botiga-estudi de la dissenyadora Celia Vela. Celia Vela és una dissenyadora catalana establerta a Figueres, on té el seu taller i estudi. Cada un dels seus dissenys reflecteix la seva feminitat i elegància donant com a resultat sofisticades creacions que vesteixen la dona actual en cada una de les seves facetes.
Va ser fantàstic poder veure, tocar i posar-nos els dissenys de la seva creació que va presentar fa uns dies a la 080 bcn fashion, desilada a la qual vam assistir, podeu veure-ho aquí. Celia Vela ens va fer sentir com a casa, ens va explicar el procés d’el.laboració de cada una de les seves peces. És admirable veure el meticulós treball que realitza el seu equip en cada fase del seu procés! Les peces son úniques i molt versàtils.
Des de la 080 bcn fashion, fins al saló Atmosphere de la Setmana dels Creadors de París, el reconeixement del seu treball no coneix fronteres, té botiga a Tokio, on es admirada per la feminitat de les seves creacions.
Gràcies Cèlia per les teves atencions, per la teva senzillesa i la teva força, tens un talent innat i una energia inacabable. Un petó molt fort!

Hi girls!
As we published on Twitter and Instagram, last Friday we visited the Celia Vega's shop-studio. Celia Vela is a Catalan designer based in Figueres, where he has her workshop and studio. Each of her designs reflects her femininity and elegance resulting sophisticated creations that dress a modern women in each of her facets. It was great to see, touch and wear the designs of the collection presented a few days ago at 080 bcn fashion, parade that we went, you can see it here. Celia Vela made us feel at home, she explained us the process of each piece. It is admirable to see the meticulous work of her team at every stage of the process! The pieces are unique and very versatiles.
From the 080 bcn fashion, to the hall of the Week Atmosphere Creators of Paris, the recognition of her work doesn’t know boundaries, she has store in Tokyo, which is admired by the femininity of their collections.
Thanks Celia for your attention, for your ease and your strength, you have an innate talent and endless energy. Big kiss

10 comentarios:

  1. ¡Hola chicas!
    que evidia me dais ;) ya me gustaría que alguna diseñadora me invitase a ver sus colecciones :P

    Por cierto, estais guapísimas y la falda larga me ha enamorado.

    Un besazo
    http://chic-aparejatriz.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola guapa!
      Ha sido una experiéncia maravillosa para nosotras. No te puedes imaginar lo senzilla, cercana, amable, natural, bella, simpática, furte, segura, femenina.........que es Celia! Lo tiene todo!! Nos fijamos en ella y su colección hace dos años en la 080bcn fashion week y esta pasada edición hemos repetido experiéncia. El haber podido pasar un día con ella conociendo su coleción, impregnándonos de su mágia y visitando su taller ha sido unn sueño cumplido. Que grande es!!
      La falda larga la posteamos el pasado lunes 11 de febrero, en el post titulado Military Skirt.

      Un beso!!

      Eliminar
  2. Hola chicas!
    Que envidia sana! Yo vi sus colecciones por la tv y los medios de comunicación y son una pasada! Que suerte poder ver sus vestidos y conocerla a ella personalmente!! Como os lo curráis con todo lo que hacéis, me encanta! Un beso!
    Ruth

    ResponderEliminar
  3. Hola noies!
    Que be que tingueu aquestes experiències tan agradables, ha de ser fantàstic coneixer algú amb aquest talet!! Un petó molt fort!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies! Si, va ser fantàstic!! Un petó molt fort!

      Eliminar
  4. Apa! Enhorabona! Que bé conèixer a aqueta dissenyadora! Té unes col·leccions precioses! Pel que veig va ser una trobada molt bona. :)
    Ara acabo de veure que teniu Instagram. Us segueixo.
    BarnaChic
    http://barnachic.com/

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Elisabeth! Va ser una gran experiència, es una persona súper propera i agradable y les peces que elabora son un 10! Ens seguim també a Instagram! Un petonàs guapa!

      Eliminar
  5. Què guapes sou! m'ha agradat molt aquesta entrada, ja que sempre és ben rebut conéixer cares noves dins el món del disseny! A més té un gust molt exquisit i uns teixits que sel's veu molt suaus al tacte! De Catalunya i les Illes surt gent molt gran! Una besada!
    www.tumbetcloset.blogspot.com.es

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Catiana guapa!Moltes gràcies per als compliments :) La Celia Vela, com tu dius, te un gust exquisit i es el que transmet ella, una elegància, una personalitat, una humildat, una força!!! I això es trasmet a l'hora de crear, per això les seves col.leccions son tan boniques.
      Una abraçada molt forta!

      Eliminar