martes, 5 de febrero de 2013

Black is black

Buenos días,
Hoy va un look de básicos pero con el toque de distinción de los zapatos. Para ir a comer con una amiga, Laura compuso un look elegante, cómodo y calentito. Los tejanos y la camiseta nos pueden servir para confeccionar múltiples looks dando a cada uno el estilo deseado con los complementos. En este caso Laura escogió un abrigo negro, bolso de flecos y botines con mini tachuelas, que son el complemento que da el toque de distinción al outfit. Próximamente vamos a postear varios outfits con piezas básicas ( jeans + camiseta) y completándolos con prendas que les darán el estilo deseado.
Os gusta el resultado?
Por cierto, mañana estrenamos colaboración con la firma de calzado PILAR BURGOS, no os perdáis el outfit multicolor que tenemos preparado.
Hasta mañana!







  Abrigo / coat MANGO
Pantalones y botines / trousers and ankle boots ZARA
Bolso y cinturón  / bag and belt SUITEBLANCO
Camiseta / shirt H&M man

Photos by Moisès Morató

Bon dia!
Avui tenim un look amb bàsics però amb un toc de distinció gràcies al calçat. Per anar a dinar amb una amiga, la Laura va escollir aquest look elegant, còmode i calentet. Els texans i la camisa ens poden servir per confeccionar múltiples looks, donant a cada un l’estil desitjat amb els complements. En aquest cas la Laura va escollir un abric negre, bossa de serrells i botins amb mini tatxes, que són el complement que dóna el toc de distinció a l’outfit. Properament postejarem diferents outfits amb peces bàsiques (texans + samarreta) i el complementarem amb peces que donaran l’estil desitjat. Us agrada el resultat?
Per cert, demà estrenem col·laboració amb la firma de calçat PILAR BURGOS, no us perdeu l’outfit multicolor que tenim preparat.
Fins demà!

Good morning!
Today goes a basic look but with a different touch thanks to the shoes. For a lunch with a friend, Laura composed an elegant, snug and warm look. The jeans and the basic shirt can help us to make several looks giving each desired style with accessories. In this case Laura chose a black coat, fringed bag and boots with mini tacks, they are giving the add distinctive to the outfit. Soon we will post some outfits with basic pieces (jeans + shirt) complementing them with clothes that will give them the style desired.
Do you like the result?
Tomorrow we are going to post our collaboration with PILAR BURGOS shoes designer, don't you miss the colorful outfit that we have prepared!
See you tomorrow! 


3 comentarios: