jueves, 17 de enero de 2013

La versatilidad de una sudadera


Hoy nos apetecía postear un look de trabajo un poco diferente. Para ello hemos mezclado estilos y tejidos. El resultado es un outfit de lo más cool y elegante gracias a las media y al chaleco de pelo, el toque de la sudadera es lo que hace el look diferente. Nos encantan las sudaderas mezcladas con outfits clásicos, les dan un toque “in” espectacular. No os parece?




 







 Falda/ skirt SUITEBLANCO
Chaleco/ vest ZARA
Sudadera/ Sweater STR
Blusa/ blouse DANITY
Collar y anillo/ collar and ring ??
Zapatos y bolso/ shoes and bag MANGO
Medias/ Tights CALZEDONIA

Photos by Moimo


Avui ens venia de gust postejar  un look de feina una mica diferent. Per aconseguir-ho hem barrejat estils i teixits. El resultat és un outfit d’allò més cool i elegant gracies a les mitges i a l’armilla de pèl, el toc de la dessuadora és el que fa el look diferent. Ens encanten les dessuadores barrejades amb outfits clàssics, els hi donen un toc “in” espectacular. No us ho sembla?

Today we wanted to post a little different office look. So we decided mix styles and fabrics. The result is a cool and stylish outfit thanks to the tights and the fur vest, sweater is what makes the look different. We love mix the sweater with classic clothes because it give them a touch "in" amazing. Do you agree?

2 comentarios:

  1. M'agrada molt aquesta sudadera, i el guardapit de pelet, li has donat un molt vintage amb les calces! (perdó "medias" en català de mallorca són calces!) no record com li deis vosaltres hahaha! una besada mallorquina!
    www.tumbetcloset.blogspot.com.es

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola guapa! Moltes gràcies! jejejej en català en diem mitges i en segons quins pobles diem "calces" als pantalons, siguin d'home o de dona :).
      Un petó molt fort!!
      Laura i Anna

      Eliminar