viernes, 7 de septiembre de 2012

1 falda 3 looks

En este post os queremos mostrar las posibilidades que puede llegar a tener una prenda, en este caso hemos confeccionado tres looks para poder sacar el máximo partido a una falda.

- El primer look es ideal para un día de trabajo, la camisa negra aporta la seriedad que buscamos.

Falda/ skirt, zapatos/shoes ZARA, blusa/ blouse, bolso/bag MANGO






- El segundo, perfecto para una noche de cena y baile, en este caso hemos dado una nota de brillo tanto con el colgante como con el color metàlizado del bolso.

Camiseta/t-shirt, zapatos/shoes ZARA, bolso/bag BIMBA&LOLA, colgante/ collar (?)





- El tercero es ideal para una comida con amigas y una tarde de shopping, el blanco de la blusa aporta ese punto de relax de la ocasión y las slippers la posibilidad de recorrer cómodamente los escaparates de toda la ciudad.

Camisa/blouse, slippers ZARA, bolso/bag MANGO, gafas/sunglasses VERSACE




Avui us volem mostrar les possibilitats que pot arribar a tenir una peça, en aquest cas hem fet tres looks per treure el màxim partit a una faldilla.
- El primer és ideal per una dia de feina, la camisa negra aporta la serietat que busquem.
- El segon, perfecte per una nit amb sopar i ball inclosos, en aquest cas hem donat la nota de brillantor tant amb el collaret com amb el color metalitzat de la bossa de mà.
- El tercer és ideal per un dinar amb amigues i una tarda de shopping, el color blanc de la brusa aporta aquest punt de relax de la ocasió i les slippers la possibilitat de recórrer còmodament els aparadors de tota la ciutat.


In today's post we want to show the possibilities that can have a garment, in this case we have created three looks to get the most out of a skirt.
- The first look is ideal for a day's work, black shirt cause the seriousness we seek
- The second one, is perfect for a dinner and dancing night, in this case we put a note of shine with the metallic color with the bag and the necklace.
- The third look is ideal for a lunch with friends and a shopping afternoon, the white blouse brings relax and the slippers brings cosiness.

1 comentario:

  1. La falda es preciosa i combina perfectament amb els tres looks. M'agraden molt els slippers del tercer loock!!!!

    ResponderEliminar